Vodimo vas kroz detoksikaciju

Bilo da želite unaprjediti svoje zdravlje, osloboditi se stresa, podršku u postizanju ciljeva ili vam je potreban bijeg od svakodnevice – u Origu možete odabrati svoj omiljeni tjedni ritual ili započeti s individualnim detoksikacijskim planom i postići željene pozitivne promjene.

 

Jedan program više smjerova

Kako je svaka osoba različita i ima različite potrebe, prioritete i zdravstveno stanje, tako ne postoji univerzalni program koji bi odgovarao svima i zato vrijedi pravilo; jedna osoba jedan pristup.

Plan i sadržaj svakog programa određuje se isključivo individualno gdje je svaki program u potpunosti prilagođen potrebama, prioritetima, trenutnom zdravstvenom stanju, željama i ciljevima osobe.

 

Poštivanje pravila prednosti

 

detoksikacijaSvakom sveobuhvatnom procesu detoksikacije prethodi dijagnostička obrada nakon čega se prema dobivenim podacima, postavlja kvalitetan i cjelovit plan koji će polučiti najučinkovitije i najbrže rezultate. Prilikom izrade individualnog detoksikacijskog plana strogo se poštuju pravila prednosti čišćenja pojedinih organa i sustava koje određuje sam međuodnos organa koji sudjeluju u prirodnom mehanizmu čišćenja organizma.

Sustavno praćenje

Tijekom trajanja programa, kontinuirano pratimo postignute rezultati čime je omogućeno da je u svakom trenutku moguće procijeniti napredak i proces pravovremeno prilagoditi trenutnom stanju, što u konačnici pridonosi razumijevanju faze čišćenja u kojoj se nalazite i kvalitetnijem ostvarenju željenih ciljeva.

Rezultati

Kroz programe dolazi do općeg poboljšanja na svim nivoima. Temeljitim i cjelovitim djelovanjem na uzrok, programima se uspješno uklanjaju simptomi nastali kao posljedica prekomjerne tjelesne težine, nezdravog životnog stila, poremećaja probave i metabolizma, kroničnog umora, stresa, ubrzanog starenja, alergija, migrene, poremećaja cirkulacije, emocionalno-mentalnih poremećaja, hormonalnih poremećaja, astme, reumatizma, nesanice te brojnih drugih stanja uzrokovanih nakupljanjem štetnih tvari te nastalom unutarnjom neravnotežom.

Imate dodatnih pitanja?
Nazovite nas na 091 444 7269 ili nam pošaljite upit na info@centar-origo.hr

detoksikacija.jpg