S Ivanom kroz detoksikaciju

Moj susret s Origo Centrom je zapravo pravo otkriće. U vrijeme kada sam ga otkrila tražila sam kvalitetan, ali drukčiji pristup detoksikacijskom programu od uobičajenih tretmana i sasvim slučajno naišla na informaciju o uslugama centra.

Krenula sam sa hidrokolon terapijom (s kojom sam se već prethodno upoznala), te ostalim tretmanima koji su mi bili zanimljivi, a mom tijelu bili potrebni (nikiti tretman, raindrop). Moje tijelo je već nakon prva tri dolaska bilo napunjeno energijom, manje sam se umarala na dnevnoj bazi, imunitet i probava se poboljšala, a koža mi se nahranila i zablistala.

Osim tretmana koje sam isprobala u kombinaciji sa hidrokolon terapijom, osobno me je u Origo centru najviše dotaknula Valentina koja je uistinu fantastična u svome radu. S njenom predanošću, entuzijazmom i pozitivom u radu, Origo centar ima sasvim jednu drugačiju dimenziju po meni. Ljudski pristup i ljubaznost, u kombinaciji sa super tretmanima je ono što vrijedi i zato je Origo centar mjesto gdje ću i dalje dolaziti.

Osobno poželim svaki mogući trenutak izdvojiti i doći kod Valentine, kako bih se moje tijelo opustilo, a usput bih se nahranila i pozitivnom energijom. Stoga, za sve one koji su skeptični i nemaju predožbu o Centru, svakako savjetujem da nađu malo vremena za sebe i posjete Origo centar.

                                                                                                                                                                                                             — Ivana Korbar, 33 godine, Zagreb